Alt for å gå igjen

  • 100,-

"Alt for å gå igjen" 30 mai stupte MMA utøveren Geir Kåre Nyland og skadet seg stygt. Dette er et bidrag i hans kamp videre.


På lager.
Del

"Alt for å gå igjen"

Finnes i 150,180 og 200mm.

30 mai stupte MMA utøveren Geir Kåre Nyland og skadet seg stygt. Han ble lam fra brystet og ned etter å ha truffet bunnen med hodet først. Livet til den lovende MMA utøveren er nå snudd totalt på hodet. Hans aller tøffest kamp har startet, og han trenger all den hjelp, støtte og kjærlighet han kan få. Jeg tok kontakt med Geir Kåre for å spørre om han ville lage et armbånd, som vi kunne selge. For både og støtte han i kampen videre og for å i tillegg glede barn og andre som har det tøft. Dette ville Geir Kåre bli med på. Han har valgt rødt siden det er fargen han elsker, samt teksten # Alt for å gå igjen. Geir Kåre får 50,- pr solgte armbånd og Askilfondet får 50,-. Askilfondet sin del dekker alle kostnader ved innkjøp av armbånd og det som blir igjen går til å glede barn og andre som har en tøff hverdag. Geir Kåre slipper å legge ut for noe som helst. Vi håper dette kan være med på å bidra til at han får inn litt ekstra penger til de beste leger og behandlinger som finnes. Jeg håper og tror Geir Kåre kommer på beina igjen. Jeg kjenner ikke han personlig, men når man leser alle støttemeldinger og gode ord han får av venner og kjente av han så er det lett å skjønne at dette er en utrolig fin fyr med omsorg og kjærlighet for de rundt seg. 

OBS: Ringene over Å er litt svake på enkelte armbånd, men jeg håper dette går bra da det er til en god sak. Jeg sender ut de beste jeg har <3