Det gode vinner alltid

  • 100,-

Lucas sitt minnearmbånd, selges til inntekt for Løvemammaene.


På lager.
Del

150mm passer best for barn opp til 8 år.

180mm derfra og opp. Samt for jenter og damer.

200mm brukes mest av menn. 

Laget i samarbeid med mammaen til Lucas, til inntekt for Løvemammaene.

Janne har skrevet en fin tekst om historien bak armbåndet:


Lucas ble født 27. februar 2016. Vi tok det som verdens største selvfølge at vi fikk en frisk gutt. Men etter 2 dager snudde alt. I det øyeblikket vi trykket på alarmknappen på barselhotellet forandret alt seg. Sykepleiere la på sprang med vårt nyfødte barn, og vi fulgte etter til vårt første møte med nyfødtintensiv.
Lamslått stod vi og så på en flokk med leger og sykepleiere som prøvde å få liv i vårt lille barn igjen. Heldigvis lyktes de, men ingen kunne forklare hvorfor dette hadde skjedd.
Før de fantastiske legene og sykepleierne hadde fått liv i Lucas igjen var det gått så lang tid at Lucas hadde fått en stor hjerneskade. Denne skaden gav Lucas flere tilleggsdiagnoser som alvorlig behandlingsresistent epilepsi, fysisk og psykisk utviklingshemming og en lang liste mindre diagnoser som kommer av hjerneskaden.
Lucas var en stort sett smilende og glad gutt. Han var svært aktiv og er sjelden i ro når han fikk gjøre som han ville. Han likte veldig godt sang og musikk og han elsket sterke farger og ting som lyser. Boblerøret i barnehagen var favoritten. Lucas var en gutt som kan stikkes og pirkes i og plages av leger til tårene triller og allikevel boble over av glede med en gang det er over. Det gode vant hver gang. Hans livsglede var beundringsverdig.
Nå har Lucas tatt på seg superhelt kappen sin og lagt ut på sin siste reise. Epilepsien ble for voldsom og den lille kroppen klarte ikke kjempe lenger. Lucas sovnet stille inn 16 desember 2021 med Mamma og Pappa ved sin side.
Vi ble ikke de foreldrene vi trodde vi skulle bli. Vi ble de foreldrene Lucas trengte.
Helt siden Løvemammaene startet sitt arbeid har de betydd mye for oss som familie. De har hjulpet oss i kampen mot systemet for å få den hjelpen vi trengte. Dessverre tok kampen så lang tid at Lucas aldri fikk god nok hjelp. Vi har lovet Lucas å bruke resten av livet til å gjøre det vi kan for å hjelpe alvorlig syke barn. Derfor donerer vi Lucas sin halvpart av inntektene til Løvemammaene sitt prosjekt «Bære Sammen» som skal hjelpe familiene til de sykeste barna å få den hjelpen de trenger. Vi ønsker at alle som kommer etter oss skal få like god hjelp som vi har fått.