Det ordner seg alltid til slutt - Jacob Opheim

  • 100,-

Minnearmbånd til Jacob Opheim.


På lager.
Del

Susanne sine ord om helten Jacob:

"Jacob Opheim hoppet i sjøen den 7 november 2021 for å redde en gutt i fra å drukne som hadde havnet i sjøen. Gutten ble reddet opp, men Jacob ble bevisstløs og fraktet til Haukeland sykehus, i 2 dager kjempet han for livet med sine kjære rundt seg. Men det ble for mye og tirsdag den 9 november sovnet han inn.

Jacob var en positiv og glad mann, han tenkte på alle og alltid noen morsomme kommentarer på lur. Han elsket familien sin og det livet han hadde. Hans drøm var det livet han hadde, barna på 10 og 7 år og meg kona. Det er en tung tid vi er i, og savnet er stort. Vi skulle ønske han var her og alt ente godt, men hans godhet lever i oss og vi setter pris på hvert sekund vi fikk sammen.

Han var flink å løftet meg opp i tunge stunder og en ting han alltid sa til meg var «Det ordner seg alltid til slutt»

Det er noe jeg har tenkt på hele tiden, å selv om det ikke ordnet seg slik vi håpet så vil det ordne seg til slutt. Han lever i oss gjennom minnene, ordene og varmen han ga. En helt som ingen kan måle seg med."


Sammen med Susanne har vi laget dette armbåndet, hvor vi deler 50/50. Susanne sin del går til Redningsselskapet for å støtte deres arbeid med forebygging i forhold til drukning.

https://rs.no/