Et håp er aldri forgjeves

  • 100,-

"Et håp er aldri forgjeves" var det fine sitatet hun lagde, og som jeg syns gir både inspirasjon og motivasjon til å ikke gi opp. Jeg er så glad i dette armbånd


På lager.
Del

"Et håp er aldri forgjeves" var det fine sitatet hun lagde, og som jeg syns gir både inspirasjon og motivasjon til å ikke gi opp. Jeg er så glad i dette armbåndet, og jeg bruker det hver eneste dag. Og jeg er så glad for at Madeleine ville lage dette sammen med meg, dette betyr veldig, veldig mye.

Nå som Madeleine har gått bort, så ville jeg fortsette med å selge disse armbåndene, og gi pengene til datteren hennes Vilja. Men etter en fin telefonsamtale med mannen hennes Marius Valen Hegrenes så har vi kommet frem til en annen løsning, som er kjempefin!

Jeg skal fortsette med å selge armbåndene til Madeleine, ikke bare til det jeg har igjen nå er utsolgt, men videre fremover også. Jeg skal alltid ha disse fine armbåndene hennes tilgjengelig. Pengene som kommer inn på salget vil bli overført til Kreftforeningen en gang i året, på Madeleine sin bursdag, 4 august. Pengene overføres og øremerkes «Støtte til forskning på livmorhalskreft» Som var den sykdommen Madeleine hadde.

Jeg håper dette vil bli bra, og på denne måten så skal Madeleine sine fine ord fortsette med å gi motivasjon og trøst til alle som har det tøft fremover også 

Jeg skal fortsette med det vi startet sammen Madeleine.