Fortsett å lete der lyset kommer inn - Mental helse ungdom

  • 100,-

Finnes i 180mm og 200mm.


På lager.
Del

I 2021 ble det registrert 658 selvmord i Norge, 482 hos menn og 176 hos kvinner. Det er 658 for mye. 

Det kan være mange grunner til at mennesker føler at livet er håpløst, det er mye press og stress i forbindelse med skole og jobb. Man kan føle seg ensom og alene.

Man kan føle at man ikke er bra nok, at man ikke strekker til rett og slett. Føle at ingen forstår eller kan sette seg inn i hvordan man egentlig har det.

Det er ikke lett å snakke om alt man bærer på, man kan være redd for hvordan andre reagerer hvis du sier noe, at det blir oppfattet dumt, og at ting bare blir verre om man sier noe. 

Men det finnes håp, det er hjelp å få. Bruk de lyspunktene man kan, og ta vare på de små positive øyeblikkene! 

Overskuddet fra salget av dette armbåndet går til https://mentalhelseungdom.no/ og den viktige jobben de gjør for de som sliter og har det tøft.

Og selv om det kan føles vanskelig, så prøv å snakk med noen, en venn du har god tillit til, som du virkelig stoler på. Det å ha en venn og snakke med kan bety så mye, og være til så mye hjelp! Har man det tøft og vanskelig, men finner ut at den ene vennen går det faktisk an å snakke med om alt, da vil det hjelpe, det vil gjøre ting lettere. Selv om du kanskje tror det selv, så er du ikke alene, og mange bryr seg veldig mye om nettopp deg.