Jakt Nordlyset

  • 100,-

 Armbåndet finnes i 150mm,180mm og 200mm.


På lager.
Del

Armbåndet finnes i 150mm,180mm og 200mm.

"Jeg, Siv, og min mann hadde prøvd i åresvis på et barn nr 3. Mirakelet William kom på siste kuren med hormontabletter. Mirakelet vårt. Sara på 10 år og Daniel på 8 var i ekstase. De skulle få en lillebror.
5 mai 2021 kom en lege på fødestuen og satt en epidural. Den ble stukket for dypt, og jeg mistet evnen til å puste. William ble født etter 30.minutt i et katastrofesnitt.
Jeg lå i respirator, mens de jobbet med han. Dessverre var han for skadet.. Og etter 3 timer i mine armer, døde han klokken 09.04 den 6 mai 2021. Mitt bryst mot hans.. Hjerte mot hjerte..
Det var corona, og det var ikke lov å klemme. Vi fikk ikke ha de vi ville i begravelse. Ingen minnestund.. Vi var så ensomme.
Oppå det hele ble det politisak. Derfor hadde vi munnkurv, til de henla saken pga bevisets stilling april 2022. Statsforvalter fulgte politiet og kom til samme konklusjon.. Ingen gjorde noe galt, sa de.

Men William døde... Av asfyksi.. Dette nekter vi å gi oss på. Jeg klarte ikke hjelpe han da.. Men jeg skal vie livet mitt for å hedre han nå. Han fortjener sannheten, vi gjør det.
Derfor opprettet venner spleis for oss. Slik vi kan ha topp-advokater, og skaffe egne sakkyndige. Både jeg og min mann er i behandling for PTSD.. Men jeg gir meg ikke.. Ikke for penger.. Ikke for status.. Ikke for å hevne meg.. Men for å vise at William ble mer enn et øyeblikk.. Han ble en livstid.

Derfor ble "Jakt nordlyset" naturlig.. En septemerkveld i 2021 satt jeg ute med bålpannen. Plutselig danset nordlyset over himmelen.. Der er han, tenkte jeg. Han fylte meg med de vakreste farger.. Turkis.. Som hentesettet han ble begravd i.

Jeg og familien min fortsatte å jakte nordlyset. Praktisk og fiktivt.. Hver dag.. Etter farger.. Glimt av glede.

Finn ditt nordlys❤️