Smil litt ekstra - Andrea - Forhåndssalg

  • 100,-

Andrea sitt minnearmbånd.


På lager.
Del

Selges til inntekt for Barnekreftforeningen ❤️

Andrea fikk påvist en sjelden kreft sykdom når hun var 14 år, i mai 2023 etter flere trøblete måneder med sykdom.

Minnet om Andrea vil alltid skinne som en strålende stjerne på himmelen. Hun var ikke bare en vakker person, men også en ekte helt. Gjennom den tøffe kreftbehandlingen hun gikk gjennom, bevarte hun alltid et smil på leppene og spredte glede rundt seg.

Hun var en person som virkelig forstod verdien av livet, fikk reist masse og opplevd verden, det er vi veldig takknemlig for. Var aldri et kjedelig øyeblikk rundt Andrea, fra hun var liten så var det alltid noe som skjedde, satt ikke mye i ro, full fart med venner til enhver tid og mye latter og glede.

Uansett hvor vondt hun hadde det, klarte hun å lyse opp ethvert rom hun gikk inn i. Hennes varme smil og kjærlighet for livet berørte hjertene til alle som kjente henne. Selv om hun gikk gjennom så mye smerte og utfordringer, var hun alltid en inspirasjon for andre. Hun viste oss styrken i å fortsette å kjempe, og finne glede i de små øyeblikkene.

Andrea var ikke bare en god person, hun var en ekte engel på jorden. Hennes kjærlighet og omsorg for dyr, barn og alle hun kjente var en viktig del av henne, og hun etterlot seg et varig inntrykk på alle som krysset hennes vei❤️
 
Dermed ble armbåndet laget, for smil litt ekstra for Andrea og dine nære, for det gjorde alltid hun.❤️

Selv om hun ikke er fysisk til stede, vil hennes minne alltid leve videre i våre hjerter. Vi vil alltid huske henne som den strålende, livsglade personen hun var, og hennes kjærlighet og omsorg vil alltid være en del av oss. Fineste Andrea vår som vi savner så mye.
 
Andrea gikk bort fra oss bare 15 år gammel den 31.07.23❤️ #fuckcancer